Corona virus informatie en tips

Inmiddels zijn er een flink aantal mensen positief getest op het Corona virus in Nederland. Dit aantal kan snel oplopen. Veel mensen hebben vragen over het Corona virus, wat kan u zelf doen? Wij zetten enkele tips voor u op een rij.

Eerste advies

Natuurlijk adviseren wij standaard om nooit de arts te passeren en die dus meteen te raadplegen bij de eerste symptomen. Hoesten en benauwdheid kunnen ook bij griep voorkomen maar dus bij dit soort verschijnselen altijd meteen langs de arts!
Ter voorkoming van besmetting

U hebt vast al de eerste tips en belangrijke weetjes gehoord of gelezen om het virus te voorkomen:  handen goed wassen met zeep en 20 seconden lang en houd minimaal 2 meter afstand tot mensen als u vermoedt dat besmetting op de loer ligt. Er is ook discussie over de zin en onzin van handen geven aan mensen. Het advies is om tijdelijk hiermee te stoppen? Dat is aan u om te beslissen maar bedenk dat u ook deurklinken, trapleuningen en van alles vast pakt. Dus vooral de handen regelmatig ontsmetten!

Hoe weerstand te verhogen

Het Coronavirus blijkt vooral verzwakte mensen aan te vallen, mensen met verminderde weerstand en/of mensen die al ziek zijn of oud en verzwakt zijn. Mensen met veel weerstand kunnen ook aangevallen worden maar lijken milde verschijnselen te hebben. Belangrijk is het dus uw weerstand op peil te houden of te krijgen: voedzaam eten, voldoende slaap en rust zijn natuurlijk de belangrijkste zaken maar als u verminderde weerstand vermoedt slik dan ook minimaal 1000 tot 3000 mg vitamine C. Wel langzaam opbouwen om diarree bij hoge doses vitamine C te voorkomen.

Tips met Chi producten

1) Gebruik 3 x per dag een druppel pure Tea tree olie door deze druppel vanuit de handpalm op te likken, inkapselen met speeksel en langzaam door te slikken; u kunt dit ook met water innemen maar even goed door de mond laten te zodat de antivirale eigenschappen van tea tree al via de slijmvliezen hun werk kunnen doen.

2) Als u alleen Tea tree olie bij de hand heeft, kunt u een druppel over uw handen verdelen om zo snel de handen te ontsmetten. Het is ook mogelijk om bij de Aloë Vera Cooling Gel 2 druppels tea tree olie toe te voegen wanneer u hiermee de handen verzorgt.

3) Wanneer u veel zeep en/of handgels op basis van alcohol gebruikt, kunnen de handen uitdrogen. Onze tip is om dan de Tea Tree Balsem te gaan gebruiken, dit verzorgt de handen en werkt tegelijkertijd ontsmettend.

4) Mocht u even geen zeep bij de hand hebben om u handen te ontsmetten gebruik dan één van de Chi airsprays! Ze zijn in principe allemaal geschikt om de handen snel te ontsmetten door de combi van essentiële oliën en biologische alcohol. Speciaal geschikt is wel de Eerste Hulp Tea Tree en Lavendel spray!

5) Deze Airsprays zijn natuurlijk ook geschikt om snel elke ruimte anti viraal te behandelen! Dus spray daar waar u het nodig vindt. Denk ook om de auto: spray 2 x op de automatten en u hebt deze kleine ruimte prima behandeld!

6) Probeer in huis (en eventueel op de slaapkamer) pure essentiële oliën te verdampen via ultrasone verdampers; kies vooral voor Tea Tree, Davos, Tijm maar ook Ravintsara, Citroen en Pepermunt.

Bron: www.chi.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.