Badkamer en Douche

Een gezond en vitaal leven is niet compleet zonder persoonlijke verzorging en hygiëne. Uzelf goed verzorgen houdt u gezond en sterk. U bent minder snel vatbaar voor ziekte en daarnaast voelt u zich veel beter na een verfrissende douche of verkwikkend bad. Maar als u door beperkingen moeite heeft met douchen of in bad gaan dan kan het voelen als een “verplichting”.

Hulp in de badkamer

Vaak horen wij dat daarom de douche of het bad gemeden wordt en men zich slechts wast aan een wastafel. Dit terwijl er heel veel mogelijkheden zijn om toch gebruik te maken van het bad of de douche. Denk bijvoorbeeld eens aan een douchekruk of douchestoel waardoor u zittend toch kunt douchen. Of wandsteunen die u helpen als u even niet stabiel op uw benen staat. Deze hulpmiddelen maken u zekerder in de badkamer.

Gevaarlijke plek in huis

De badkamer is vaak de plek in huis waar kleine ongelukjes gebeuren, door natte vloeroppervlakken staat u snel minder stabiel. Met een aantal kleine aanpassingen voelt u zich weer zeker in de badkamer. Informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen of neem hieronder een kijkje in ons assortiment.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

10% KORTING*

Een paar keer per jaar verstuurt Bodyfit Volendam een nieuwsbrief. Hierin staan interessante berichten, nieuwtjes en aanbiedingen. Vind jij het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen, schrijf je dan nu in en ontvang 10% korting op een product naar keuze.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.