Bewegingstrainers

Train uw spieren en hou ze soepel en vitaal. Door onze spieren vaak te gebruiken blijven zij actief en kunt u veel meer dan u denkt. Stilzitten is het grootste gevaar voor de gezondheid. Omdat u uw spieren niet of niet vaak gebruikt verslappen zij en komen vallen en spierpijnen vaker voor.

Hoe train ik mijn spieren?

Een fietstrainer helpt u uw beenspieren actief te houden. Zo worden zij steviger en dit geeft u meer zekerheid tijdens het lopen. Met een armtrainer traint u de armspieren waardoor u meer kracht in de armen krijgt om zo dingen te kunnen blijven tillen. Door een handtrainer te gebruiken houdt u uw gewrichten soepel en blijven de functies van de hand goed funtioneren. Dagelijks een aantal minuten oefenen maken al een wereld van verschil.

Welke oefeningen zijn voor mij geschikt?

Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn om uw spieren soepel en actief te houden, neem dan contact op. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en adviseren u welke trainers voor uw situatie geschikt zijn.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

10% KORTING*

Een paar keer per jaar verstuurt Bodyfit Volendam een nieuwsbrief. Hierin staan interessante berichten, nieuwtjes en aanbiedingen. Vind jij het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen, schrijf je dan nu in en ontvang 10% korting op een product naar keuze.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.