Grijper Handige hulp

Die kleine handelingen waar u zo gewend aan was om te doen en waar u nooit bij stilstond dat het moeite kost. Die worden nu een stuk moeilijker. Iets oppakken van de grond, terwijl u moeilijk kunt bukken wordt dan een grote opgave. Hetzelfde geldt voor iets uit de kast pakken op hoogte terwijl u zich niet zeker voelt op een trapje of opstapje. Dan bieden de Handige Hulp-grijpers de oplossing.

Niet meer bukken

Wanneer u niet goed meer bukken kunt, dan kunt u met uw grijper toch iets van de grond opraken. De grijper dient als het ware als een verlenging van uw armen. Met heel weinig kracht kunt u zo toch voorwerpen op afstand veilig pakken en verplaatsen naar een niveau waar u met uw handen bijkunt. Met recht “Handige Hulp”.

Geschikt voor verschillende handelingen

Naast de klassieke grijper zijn ook andere Handige Hulp grijpers beschikbaar. Zo kunt u bovendien ook een variant bestellen die als schoenlepel dient. Handig om uw schoenen aan te trekken zonder te bukken. Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Bodyfit Medical. Samen gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor uw ongemak

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

10% KORTING*

Een paar keer per jaar verstuurt Bodyfit Volendam een nieuwsbrief. Hierin staan interessante berichten, nieuwtjes en aanbiedingen. Vind jij het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen, schrijf je dan nu in en ontvang 10% korting op een product naar keuze.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.