Handgreep & steunbeugels

Wanneer u niet meer al te stabiel op uw voeten kunt staan, dan bieden wansteunen en beugels de oplossing. Hier kunt u zich tijdelijk aan vasthouden om weer wat steviger te staan en u te herpakken. Of ze helpen u met verplaatsen door een ruimte of wanneer u bijvoorbeeld wilt opstaan van toilet of bed.

Anti-slip en superstevig

Al onze handgrepen en steunbeugels zijn gemaakt van sterk anti-slip materiaal zodat u zich hier zonder problemen aan vast kunt houden en nog steeds grip kunt hebben. Afhankelijk van waar u ondersteuning van een handgreep op beugel wilt zijn er meerdere keuzes te maken. Een rechte greep leent zich uitstekend voor gebruik langs de trap, terwijl een gebogen variant u meet zekerheid biedt bij het uitstappen van het bad of verlaten van het toilet.

Advies op maat

Wilt u weten welke beugels en steunen voor uw situatie geschikt zijn? Neem dan contact op zodat wij samen met u kunnen kiezen voor de perfecte oplossing voor meer houvast. Die zekerheid maakt u zelfverzekerder en zorgt ervoor dat u uw mobiliteit behoudt.

Products not found.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.