Rollator

Als u wat moeilijker ter been bent of u voelt zich onzeker als u loopt, dan biedt een rollator soelaas. Door de steun die een rollator biedt, ontwikkelt u weer vertrouwen in het lopen en wordt uw bewegingsvrijheid vergroot. En mocht u willen rusten onderweg, dan biedt de rollator u plaats om even te gaan zitten. Zo kunt u weer onbezorgd op pad en de dingen doen waar u nu tegenop ziet.

Stabiel, wendbaar en leuk!

De stabiele en wendbare rollators van Bodyfit Medical zijn makkelijk uit te breiden met allerlei accessoires als tassen en stokhouders en zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. Onze rollators zijn allang niet meer de suffe hulpmiddelen van weleer. Verkrijgbaar van de meest geavanceerde materialen en met leuke kleuren is er voor elk wat wils te vinden.

Rollator advies voor uw situatie

Hieronder vindt u ons assortiment rollators. Heeft u specifieke wensen of bent u niet zeker van uw aankoop, neem dan contact op. Rogier voorziet u graag van persoonlijk advies over de mogelijkheden van een rollator en welke rollator het beste aansluit op uw situatie. Dan weet u zeker dat de rollator die u aanschaft perfect bij u past en dus de juiste oplossing biedt.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

10% KORTING*

Een paar keer per jaar verstuurt Bodyfit Volendam een nieuwsbrief. Hierin staan interessante berichten, nieuwtjes en aanbiedingen. Vind jij het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen, schrijf je dan nu in en ontvang 10% korting op een product naar keuze.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.