Toilet

Is het lastig voor u om zelfstandig gebruik te maken van het toilet? Dan zijn er diverse hulpmiddelen beschikbaar om een WC-bezoek gemakkelijker te maken. Bijvoorbeeld als uw toilet thuis te laag is en u moeilijk plaats kunt nemen op het toilet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een toiletverhoger of wandsteun die het makkelijker maakt om gebruik te maken van de WC.

Moeite met naar het toilet te gaan

Heeft u ’s nachts moeite om naar het toilet te gaan? Daar zijn oplossingen voor. Bijvoorbeeld een toiletstoel die u op uw slaapkamer kunt gebruiken. Hierdoor hoeft u niet ’s nachts de trap af om naar het toilet te gaan. Ook wanneer u bedlegerig bent kunt u door middel van een urinaal of bedpan comfortabel en hygiënisch urineren.

Advies op maat

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw situatie? Bij Bodyfit Medical helpen wij u graag aan een passende oplossing. Neem dan vrijblijvend contact op en dan informeren wij u graag hoe onze hulpmiddelen u kunnen helpen.

Products not found.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

10% KORTING*

Een paar keer per jaar verstuurt Bodyfit Volendam een nieuwsbrief. Hierin staan interessante berichten, nieuwtjes en aanbiedingen. Vind jij het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen, schrijf je dan nu in en ontvang 10% korting op een product naar keuze.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.