Wandelstokken

Voor de extra ondersteuning tijdens het lopen of wandelen biedt een wandelstok de perfecte oplossing. Of u nu slecht ter been bent of graag lange wandelingen maakt waarbij u wat extra steun kunt gebruiken, een wandelstok geeft u iets om op te steunen als u even wilt pauzeren of wat extra houvast op onverharde wegen en paden.

Vederlichte wandelstokken

Wandelstokken zijn allang niet meer een massief houten stok zoals u die van vroeger kende. Veelal gemaakt van carbon, een lichtgewicht maar erg stevig materiaal, zijn ze gemakkelijk te hanteren en als u kiest voor een opvouwbaar exemplaar dan kunt u uw wandelstok ook gemakkelijk opbergen in bijvoorbeeld uw tas of rugzak. Hierdoor is een wandelstok een onmisbaar accessoire geworden.

Voor iedereen de juiste wandelstok

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden in wandelstokken? Hieronder vindt u ons assortiment wandelstokken en bijbehorende accessoires. Twijfelt u welke wandelstok voor u geschikt is? Schroom dan niet even contact m

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.