Wandelstokken

Voor de extra ondersteuning tijdens het lopen of wandelen biedt een wandelstok de perfecte oplossing. Of u nu slecht ter been bent of graag lange wandelingen maakt waarbij u wat extra steun kunt gebruiken, een wandelstok geeft u iets om op te steunen als u even wilt pauzeren of wat extra houvast op onverharde wegen en paden.

Vederlichte wandelstokken

Wandelstokken zijn allang niet meer een massief houten stok zoals u die van vroeger kende. Veelal gemaakt van carbon, een lichtgewicht maar erg stevig materiaal, zijn ze gemakkelijk te hanteren en als u kiest voor een opvouwbaar exemplaar dan kunt u uw wandelstok ook gemakkelijk opbergen in bijvoorbeeld uw tas of rugzak. Hierdoor is een wandelstok een onmisbaar accessoire geworden.

Voor iedereen de juiste wandelstok

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden in wandelstokken? Hieronder vindt u ons assortiment wandelstokken en bijbehorende accessoires. Twijfelt u welke wandelstok voor u geschikt is? Schroom dan niet even contact m

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

10% KORTING*

Een paar keer per jaar verstuurt Bodyfit Volendam een nieuwsbrief. Hierin staan interessante berichten, nieuwtjes en aanbiedingen. Vind jij het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen, schrijf je dan nu in en ontvang 10% korting op een product naar keuze.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.