Douchestoel/Douchekruk

In de badkamer gebeuren relatief veel ongevallen in huis. Doordat de oppervlakte nat wordt, kan het u het gevoel geven dat u niet stabiel kunt staan en bent u misschien bang om uit te glijden terwijl u gebruik maakt van de douche. Dit risico kunt u echter makkelijk vermijden en zo alsnog genieten van uw dagelijkse douche of bad.

Stabiel zittend douchen

Door gebruik te maken van een douchestoel of douchekruk kunt u nog steeds dagelijks douchen. De krukken of stoelen zijn gemaakt van stevig doch licht materiaal waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn bij het schoonmaken maar toch stabiel staat wanneer u erop steunt, leunt of zit. Zo kun u veilig douchen.

Verkrijgbaar in verschillende maten en soorten

Douchekrukken en -stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van uw gewicht en mogelijke beperking kiest u mogelijk een andere stoel. Hieronder vindt u ons uitgebreide assortiment. Twijfelt u nog aan de juiste stoel of kruk voor uw situatie? Neem dan contact op. Samen komen we tot de juiste keuze en kunt u weer volop genieten van de douche.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

10% KORTING*

Een paar keer per jaar verstuurt Bodyfit Volendam een nieuwsbrief. Hierin staan interessante berichten, nieuwtjes en aanbiedingen. Vind jij het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen, schrijf je dan nu in en ontvang 10% korting op een product naar keuze.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.