Leven en wonen

Gezondheid is ons grootste goed. Zolang u gezond en fit bent kunt u de hele wereld aan. Ook als u nog geen beperkingen ervaart is het verstandig om ervoor te zorgen dat u fit en gezond blijft. Door te letten op uw voeding en te zorgen dat u voldoende vitaminen binnenkrijgt. Maar ook door uw spieren actief te houden en te blijven trainen.

Bewegen is gezond

Ook als u geen lichamelijke klachten heeft is het verstandig om te blijven bewegen. Zo houdt u uw spieren sterk en soepel. Al met een kwartiertje per dag bewegen maakt u het verschil. Traplopen, fietsen of een wandeling, alles helpt. Maar als u wel klachten ervaart kunt u nog steeds bewegen. Met een fietstrainer kunt u thuis toch een stukje fietsen en met arm- of handtrainers houdt u de gewrichten soepel.

Wat kan ik doen?

Bent u benieuwd hoe u toch in beweging kunt blijven in uw situatie. Wij geven u graag advies en helpen u de juiste trainingsmogelijkheden vinden. Neem hieronder alvast een kijkje voor onze gezondheidsartikelen.

Bewegingstrainers

Bewegingstrainers

Train uw spieren en hou ze soepel en vitaal. Door onze spieren vaak te gebruiken blijven zij actief en kunt u veel meer dan u denkt. Stilzitten is het grootste gevaar voor de gezondheid. Omdat u uw spieren niet of niet vaak gebruikt verslappen zij en komen vallen en spierpijnen vaker voor.

Bekijk ons aanbod

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.