Aromatherapie is meer dan een luchtje!

Aromatherapie is het toepassen van etherische oliën om de gezondheid te bevorderen en om genezingsprocessen te ondersteunen of aan te vullen. Etherische oliën worden gedestilleerd uit helende planten, bloemen, bomen, wortels zaden en kruiden. De aromatherapie volgt het principe van de natuurgeneeskunde waarin de levenskracht en het zelfhelend vermogen van de mens worden opgewekt en versterkt. Etherische oliën werken zowel op lichaam als op de geest. Op 8 oktober organiseren wij een workshop over aromatherapie bij ons in de winkel, bent u geïnteresseerd in deze workshop? geef u dan snel op in onze winkel of stuur ons een bericht. vol = vol. De Workshop is van 19:00 – 21:00 uur.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

10% KORTING*

Een paar keer per jaar verstuurt Bodyfit Volendam een nieuwsbrief. Hierin staan interessante berichten, nieuwtjes en aanbiedingen. Vind jij het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen, schrijf je dan nu in en ontvang 10% korting op een product naar keuze.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.