WELKOM BIJ BODYFIT

MEDICAL VOLENDAM

bodyfit-4

Bodyfit Medical is uw lokale partner voor zorghulpmiddelen en mobiliteitsvoertuigen in Volendam en omgeving. Met onze producten zorgen wij ervoor dat uw dagelijkse leven makkelijker, leuker én mobieler wordt en blijft. Zo blijft u langer zelfredzaam en zelfstandig en blijft u de regie houden over uw eigen leven. Om deze onafhankelijkheid te behouden zijn diverse hulpmiddelen beschikbaar. Voor elk probleem, klein of groot, is wel een (hulp)oplossing te vinden.

Goed persoonlijk contact is daarom voor ons belangrijk, wij helpen u graag op weg met advies toegespitst op uw situatie. Schroom daarom ook niet contact met ons op te nemen met een vraag over mobiliteit of een bepaald probleem. Door onze jarenlange ervaring in de hulpsector kunnen wij u helpen met de oplossing voor kleine dagelijkse handelingen, bijvoorbeeld als u slecht ter been bent of herstellende van een operatie of ingreep. Daarnaast helpen de adviseuses in de Bodyfit drogisterij u natuurlijk ook graag op weg met al uw vragen. Ook voor het voordelig huren van diverse hulpmiddelen in Volendam, Edam of Zeevang kunt u bij Bodyfit Medical terecht.

Meer

MEDICALSHOP

Mobiliteit

gezondheid

leven en wonen

Leven en wonen

Bekijk ons aanbod

verhuur

Als u wat hulp kunt gebruiken

Als u hulp nodig heeft bij het lopen kan een rollator de oplossing zijn, maar ook een rolstoel of looprek kan hier uitkomst bieden. Kunt u moeilijk bukken, dan kan een grijphulp u helpen nog steeds de handelingen uit te voeren die u gewend bent en voor meer stabiliteit in de badkamer kunt u denken aan wandsteunen of een douchekruk zodat u gewoon uw leven kunt leven zonder last te hebben van eventuele beperkingen. Het is hierbij belangrijk dat het juiste hulpmiddel voor uw situatie gekozen wordt. Advies is in deze onmisbaar.

HET BESTE ADVIES VOOR

UW GEZONDHEID

Altijd een persoonlijk advies

Goed persoonlijk contact is daarom voor ons belangrijk, wij helpen u graag op weg met advies toegespitst op uw situatie. Schroom daarom ook niet contact met ons op te nemen met een vraag over mobiliteit of een bepaald probleem. Door onze jarenlange ervaring in de hulpsector kunnen wij u helpen met de oplossing voor kleine dagelijkse handelingen, bijvoorbeeld als u slecht ter been bent of herstellende van een operatie of ingreep. Daarnaast helpen de adviseuses in de Bodyfit drogisterij u natuurlijk ook graag op weg met al uw vragen. Ook voor het voordelig huren van diverse hulpmiddelen in Volendam, Edam of Zeevang kunt u bij Bodyfit Medical terecht.

lees meer

BERICHTEN VAN BODYFIT

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

10% KORTING*

Een paar keer per jaar verstuurt Bodyfit Volendam een nieuwsbrief. Hierin staan interessante berichten, nieuwtjes en aanbiedingen. Vind jij het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen, schrijf je dan nu in en ontvang 10% korting op een product naar keuze.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.