WAT GOED IS VOOR DE NATUUR

IS GOED VOOR ONS

Bij Bodyfit zijn we ervan overtuigd dat de natuur onze beste raadgever is. Onze cosmetica op natuurlijke basis geeft je de beste huidvriendelijke alternatieven. Huid- en haarverzorging zonder chemische toevoegingen werken verzachtender. En homeopathische middelen, vitamines en natuurlijke voedingssupplementen kunnen een heel goede aanvulling zijn op zelfzorg geneesmiddelen. Soms zelfs kunnen ze het gebruik van medicijnen voorkomen.

Bodyfit wekt vertrouwen

Door het ruime assortiment en het persoonlijke advies heeft Bodyfit een brede klantenkring opgebouwd. “Omdat veel klanten mij kennen vanuit de apotheek hebben ze vertrouwen in mijn advies”, zegt Angelique. “Gelukkig weet ik zelf heel duidelijk waar de grens ligt voor zelfmedicatie of dat een bezoek aan de huisarts noodzakelijk is. Hierover geef ik ook altijd een eerlijk advies. Dat is belangrijk, want bij een goed advies komen de mensen een volgende keer weer bij je terug.”

Altijd een persoonlijk advies

Eigenaresse Angelique Scheltema is drogiste, maar heeft ook jarenlange ervaring als apothekersassistente. Bodyfit brengt beide werelden bij elkaar. Dat betekent, dat je er terecht kunt voor de gewone drogisterij-artikelen, maar dat je er ook persoonlijk advies kunt krijgen over gezondheidsklachten waarmee je (nog) niet naar de huisarts wilt gaan. Angelique en haar medewerksters nemen de tijd voor iedereen. Heb je gewrichtsklachten, onverklaarbare pijntjes of huidaandoeningen, dan kunnen reformproducten die 100% natuurlijk zijn vaak een oplossing bieden. Homeopathische producten en suiker- en glutenvrije dieetvoeding zijn vaak zeer effectief. Echter, een gezonde leefstijl hoort daar ook bij. Bij het aanbieden van afslankproducten adviseert Bodyfit klanten ook om structureel te bewegen en hun eetpatroon aan te passen. “Wonderolie bestaat niet”, zegt Angelique. “We zijn liever eerlijk dan dat we onze klanten afschepen met een product dat niet werkt. Eerlijk duurt het langst.”

lees meer

Missie

Alles wat wij doen, doen we vanuit de overtuiging dat gezondheid je grootste goed is.

Visie

Onze gezamenlijke droom is dat iedereen die op zoek is naar advies over zijn gezondheid, bij Bodyfit terechtkomt en dat wij zo een positieve bijdrage leveren aan een betere gezondheid voor onze klanten. 

Onze waarden

Bodyfit hecht er grote waarde aan dat je je op je gemak voelt en met je vragen terecht kunt bij ons in de winkel. Denk aan vragen over jouw gezondheid, maar ook aan vragen over een dieet of kuur. Ook informatie over andere zaken, zoals het gebruik van medicijnen en supplementen, maar ook huidverzorging en het milieu willen we graag met je delen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.