Detox je huid.

Geplaatst op: 1 feb 2018

Detox je huid in 3 stappen.

Jouw natuurlijke stappenplan voor een zuivere, rustige en blije huid!
Detoxen betekent ontgiften. De 100% natuurzuivere cosmetica bevat geen giftige stoffen en draagt dus bij aan het ontgiften van de huid.
1.
Reinigen
Na het verwijderen van make-up met de reinigingsmelk is je huid klaar voor het echte werk: de Reinigingscrème. Dit is een zachte dieptereiniging, die de natuurlijke beschermlaag van je huid behoudt.

2.
Versterken

Spray Gezichtslotion na de reiniging op je gezicht en hals en druk de lotion zacht in. De lotion is een “dorstlesser” voor je huid, wat ervoor zorgt dat je huid de dagcrème nog beter opneemt. Je gebruikt Gezichtslotion Speciaal bij een onzuivere, vette huid met grove poriën.
Wondklaver en Oost-Indische kers brengen de overmatige talgproductie weer in evenwicht en verzachten de ontstokenhuid.
Beide lotions helpen je huid zichzelf te herstellen.

3.
Verzorgen

Elke huid is uniek – qua uitstraling, huidgevoel en behoeften. De dagverzorging van Dr.Hauschka is ontwikkeld om ieder huidbeeld in balans te brengen. Elk dagcrème heeft een eigen leidende ondescheidende plant als ingrediënt.

Meer weten over de unieke produkten van Dr.Hauschka, Kom dan langs in de winkel voor een huidadvies.

Bron: nieuwsbrief Dr. Hauschka- Nederland.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.