Droge Hoest, geïrriteerde keel, vastzittend slijm ?

Geplaatst op: 3 feb 2017

Droge Hoest, geïrriteerde keel, vastzittend slijm ?
De Heemst is een plant, die zich duizende jaren geleden verspreid heeft over Europa. Al in de Romeinse tijd en later, in de middeleeuwen werd in de kloostertuinen het kruid, en met name de wortel, geroemd om haar verzachtende werking. Heemst heeft namelijk een hoog gehalte aan slijmstoffen die verzachtend werken op de slijmvliezen van de mond en keelholte. De natuurlijke werking van de Heemstwortel vind je terug in AltheaFleur van Bloem, verkrijgbaar als hoestsiroop, keelspray of keelzuigtablet en helpt bij kriebelhoest, droge hoest, vastzittend slijm en een geïrriteerde keel. De toegevoegde honing werkt slijmoplossend zodat vastzittend slijm gemakkelijk kan worden opgehoest.
Kom langs in de winkel voor advies.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

10% KORTING*

Een paar keer per jaar verstuurt Bodyfit Volendam een nieuwsbrief. Hierin staan interessante berichten, nieuwtjes en aanbiedingen. Vind jij het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen, schrijf je dan nu in en ontvang 10% korting op een product naar keuze.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.