Een natuurlijke bijdrage aan je lichaam.

Graag willen wij jou wat meer vertellen over een nieuw merk wat wij onlangs hebben opgenomen in ons assortiment.

Zuiver voor je gezondheid

Zuiver voor jezelf

Viridian voedingssupplementen leveren een 100% natuurlijke bijdrage aan je lichaam, in de meest zuivere vorm.
Zelfs eventuele hulpstoffen zijn puur natuur : spirulina, alfalfa en bosbes. De producten bevatten geen bindmiddelen of kunstmatige kleur-, geur of smaakstoffen en zijn gegarandeerd 100% GMO vrij.

Zuivere Kwaliteit

Viridian houdt haar ecologische voetafdruk graag klein. Daarom kiest Viridian waar mogelijk voor veganistische biologische en duurzame ingrediënten, zijn de Viridian producten verpakt in een glazen recyclebare verpakking, word de co2 uitstoot gecompenseerd en zijn alle materialen zoveel mogelijk hergebruikt of herbruikbaar.

Zuivere Doelen

Met een Viridian product ondersteun je niet alleen jouw gezondheid en welzijn, maar ook die van anderen. Viridian heeft een actief Nutrition Charity Donation fonds dat doneert aan kleinschalige projecten die zich richten op het welzijn van kinderen en dieren.

Meer weten ? voor meer info over Viridian kijk dan op de website van Viridian : www.viridian.nl of kom langs in onze winkel en laat je adviseren.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

10% KORTING*

Een paar keer per jaar verstuurt Bodyfit Volendam een nieuwsbrief. Hierin staan interessante berichten, nieuwtjes en aanbiedingen. Vind jij het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen, schrijf je dan nu in en ontvang 10% korting op een product naar keuze.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.