Gezonder en jonger ogend haar.

Gezond, sterk en natuurlijk haar vanaf de wortel, wie wil dat nu niet.
Naturtint is een baanbrekend en erkend haarkleurmerk zonder ammoniak, biologische ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd voor de complete verzorging en bescherming van uw haar. De innovatieve en exclusieve formules gebaseerd op werkzame stoffen en natuurlijke ingrediënten geven een maximale capillaire gezondheid. Uw haar is altijd goed gehydrateerd en gevoed.

OPTIMALE BESCHERMING VAN DE HOOFDHUID
Natuurlijke moerasbloemzaadolie en biologische citroenfruitwater wordt gecombineerd voor het beschermen en verzorgen van uw hoofdhuid tijdens het kleurproces, waarbij schilferen en droogheid wordt gereduceerd.

LANGDURIGE, NATUURLIJK STRALENDE KLEUR EN GLANS
Biologische lijnzaadextract dringt door tot de diepste lagen van uw haar, waarbij wordt gezorgd voor een langdurige kleur die niet vervaagt. Biologische zonnebloemextract verhoogt de bescherming tegen de elementen, waarbij wordt geholpen bij het onderhouden van een stralende kleur. De gecombineerde werking van de natuurlijke en biologische ingrediënten in de shampoo voor kleurfixatie en de beschermende conditioner van Naturtint®, helpt bij het afdichten van haarschubben, het fixeren van de kleur en het bieden van een verlichtende glans.

STERKER, SOEPELER EN ZACHTER HAAR
Natuurlijk gehydrolyseerd tarwe-eiwit repareert de haarvezels en reduceert breken tot wel 80%. Ceramiden helpen om ervoor te zorgen dat haarvezels soepel en zacht zijn, houden het vocht vast en verbeteren de gezondheid van uw haar.

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.