Heb jij last van Blue Monday ?

Somber of neerslachtig? Positief Saffraan Complex van Vitalize helpt. De natuurlijke kruiden saffraan en melisse dragen bij aan een goede gemoedstoestand* en geestelijke veerkracht*. De toevoeging van L-theanine (Suntheanine) en B-vitaminen in dit complex zorgt voor een supplement dat positief is voor lichaam en geest.

Vitalize Positief Saffraan Complex is goed voor de gemoedstoestand. Gebruik dit supplement wanneer je behoefte hebt aan geestelijke veerkracht in tijden van ups en downs en bij de wisselende stemmingen rondom de menstruatie. In dit complex is zijn de hoogwaardige kruidenextracten saffraan en melisse gecombineerd met de belangrijkste B-vitaminen, die gunstig zijn voor een goede geestelijke balans.

In Arabische landen wordt saffraan van oudsher ingezet vanwege haar eigenschappen. Bij de toepassing van saffraan in supplementen is de herkomst, wijze van produceren en zuiverheid belangrijk voor de kwaliteit en werking.

Het saffraan extract In Vitalize Positief Saffraan Complex wordt gewonnen uit de stampers van de saffraancrocus (crocus sativus). De teelt vindt in Iran plaats vanwege de perfecte omstandigheden qua klimaat en bodem. Dit zorgt ervoor dat het saffraan extract van Safr’Inside een optimale verhouding van de bioactieve stoffen crocine, crocetine, picrocrocine en safranal bevat in vergelijking tot de Spaanse en Griekse saffraan.

De oogst en de productie van het extract vindt onder strenge kwaliteitseisen plaats, waardoor een constante hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd kan worden. Het saffraan extract in Vitalize Positief Saffraan Complex is gegarandeerd 100% originele saffraan zonder synthetische toevoegingen of kleurstoffen.

Het effect van saffraan op de gemoedstoestand wordt door meerdere studies onderbouwd. We adviseren een dagdosering van 28 mg saffraan extract gedurende minimaal 4 weken.

 

Wat je moet weten over Saffraan

Positief voor lichaam en geest*
Helpt bij wisselende stemmingen tijdens de menstruatiecyclus*

L-theanine (Suntheanine):

Zuivere vorm van het aminozuur theanine
Komt van nature vorm in groen thee

Melisse extract:

Voor een goede gemoedstoestand*
Bevordert een natuurlijke gezonde nachtrust*

Vitamine B6:

Draagt bij aan een heldere geest
Goed voor het concentratievermogen

Vitamine B11:

Evenwichtig in stresssituaties
Draagt bij aan een geestelijke veerkracht

Vitamine B12:

Gunstig voor een goede geestelijke balans
Voor geestelijke energie

Positief Saffraan Complex van Vitalize nu nog met 20% korting.
*Deze kortingsactie is geldig tot 25 januari en geldig op het gehele assortiment van Vitalize

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

10% KORTING*

Een paar keer per jaar verstuurt Bodyfit Volendam een nieuwsbrief. Hierin staan interessante berichten, nieuwtjes en aanbiedingen. Vind jij het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen, schrijf je dan nu in en ontvang 10% korting op een product naar keuze.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.