Natuurlijk beter en beter natuurlijk 

Geplaatst op: 5 apr 2019

Als extra service biedt Bodyfit Volendam een consult door onze natuurkundige therapeut en iriscopist Rob Heijm.

Rob Heijm is geboren in 1949 in Amsterdam.

Vanuit de drogisterijwereld kwam hij in aanraking met de wereld van de natuurgeneeskunde en in 1992 volgde hij met succes zijn eerste cursus iriscopie. Nog enthousiaster geworden volgden studies als anatomie, fysiologie, pathologie en psychologie en studeerde hij tenslotte af als Heilpraktiker met als specialiteiten iriscopie en elektroacupunctuur.

Net als iriscopie is elektroacupunctuur een diagnosemethode waardoor er een goed beeld ontstaat ven de werking van de diverse organen en de specifieke zwakten van de patiënt.

Hierop volgt een advies met natuurlijke medicijnen, fytotherapie en/of homeopathie.

De mensen die voor een consult komen zijn ruwweg in 2 groepen in te delen. De mensen waarvoor de reguliere geneeskunde niet voldoende oplossing heeft, b.v. migraine, hyperventilatie, eczeem/ huidklachten en maag/darmproblemen om een paar voorbeelden te noemen.

De 2e groep zijn de mensen met vage klachten als stress, vermoeidheid, slapeloosheid en een volkomen uitgeput gevoel. Hier is meestal de totaalbalans door langdurige problemen en/of spanningen dusdanig uit balans geraakt en moet deze op natuurlijke manier hersteld worden. Hierbij zijn de beide diagnosemethoden weer belangrijk om te weten op welke specifieke organen ingewerkt moet worden. Uit ervaring is bekend dat dit lukt maar dat dit niet even in 1 of 2 weken lukt mag duidelijk zijn.

Een consult kost € 50,- en aangezien Rob Heijm lid is van de grootste beroepsorganisatie VNT (lidnr 01.031) wordt dit door vrijwel alle verzekeringen vergoed. Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze medewerksters.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

10% KORTING*

Een paar keer per jaar verstuurt Bodyfit Volendam een nieuwsbrief. Hierin staan interessante berichten, nieuwtjes en aanbiedingen. Vind jij het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen, schrijf je dan nu in en ontvang 10% korting op een product naar keuze.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.