Niet fit door griep of verkoudheid.

Niet fit door griep of verkoudheid ?

Weerstand, wat is dat eigenlijk? Simpel gezegd beschikt uw lichaam over een natuurlijke verdediging: het afweersysteem. Een goede weerstand zorgt ervoor dat u sneller herstelt wanneer u toch ziek wordt.

De natuur en uw weerstand
Lang geleden – tijdens een studiereis in Noord-Amerika – ontdekte Alfred Vogel bij de Sioux-indianen de rode zonnehoed (Echinacea purpurea). Black Elk, één van de Sioux-indianen waar Vogel mee bevriend was geraakt, deelde met hem de eeuwenoude kennis over de bijzondere eigenschappen van de rode zonnehoed. Alfred Vogel raakte onder de indruk van de weerstandsverhogende eigenschappen en kreeg enkele zaden van de plant mee naar Zwitserland. Daar ontwikkelde hij uit de heilzame plant het bekende natuurlijke product Echinaforce.
Verhoog uw weerstand

Voor het opbouwen van een goede weerstand is een gezonde levensstijl eerste prioriteit. De richtlijnen zijn eenvoudig: gezond en gevarieerd eten (dagelijks voldoende vers fruit en verse groenten), voldoende rust en slaap en regelmatige lichaamsbeweging, bij voorkeur in de frisse buitenlucht. Zo blijft uw weerstand op peil. Daarnaast kunt u uw lichaam extra ondersteunen met een natuurlijke weerstandsverhoger, zoals Echinaforce van A. Vogel. Met Echinaforce forte doet u dat al met één tablet per dag.

Grieperig of verkouden?
Gebruik dan Echinaforce tabletten. Dit is een Traditioneel Kruidengeneesmiddel dat helpt bij onvoldoende weerstand, tegen griep en verkoudheid. Echinaforce wordt gemaakt van rode zonnehoed (Echinacea purpurea). Deze geneeskrachtige plant stimuleert de activiteit van het immuunsysteem, waardoor de weerstand tegen bacteriële en virale infecties toeneemt. Hierdoor wordt u minder snel ziek en herstelt u sneller in geval van ziekte.
Voor kinderen is er de speciale Echinaforce kauwtabletten.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.