Ondek wat u heeft gemist.

Verzuring kan de stofwisseling in ons lichaam drastisch verstoren. Belangrijke mineralenvoorraden nemen af met allerlei klachten tot gevolg. Onze moderne levensstijl is hier debet aan. Onregelmatig eten, alcohol, roken, stress en te weinig slaap zijn ongunstig voor een gezond zuur-base evenwicht. Daar bovenop krijgen veel mensen te weinig mineralen binnen via de normale voeding. Dit komt onder andere door uitputting van onze landbouwgrond en een verkeerd eetpatroon.

Ons lichaam heeft mineralen nodig. Als buffer tegen verzuring en als onmisbare voedingsstoffen voor vele functies in ons lichaam. Uw gezondheid is belangrijk, zodat u vitaal en energiek kan blijven. Maak nu kennis met de Alka® Mineralen. Het is een mineralencomplex met uitsluitend basische mineralen, spoorelementen en basische biologische grassen.

De mineralen dragen bij aan het verbeteren van de basische balans in ons lichaam. Dankzij de in Duitsland en Oostenrijk geteelde biologische tarwe-en gerstegras, wordt ons lichaam tevens gereinigd. Door het lichaam aan te vullen met mineralen helpt het de gezondheid te verbeteren.

Wat maakt Alka® Mineralen onderscheidend?

✓ Bijzonder goed opneembare mineralen (beste verbindingen)
✓ Bevat 100% actieve voedingsstoffen
✓ Alleen basische mineralen, spoorelementen en biologische grassen
✓ Geen vulstoffen, geen bindmiddelen
✓ Met magnesium en calcium uit bijzondere bron (Calcified Atlantic Seaweed®)
✓ Pot met speciale vochtwerende sluiting

Advies ? kom dan langs in de winkel en laat u informeren.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

10% KORTING*

Een paar keer per jaar verstuurt Bodyfit Volendam een nieuwsbrief. Hierin staan interessante berichten, nieuwtjes en aanbiedingen. Vind jij het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen, schrijf je dan nu in en ontvang 10% korting op een product naar keuze.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.