Ook zo’n last van muggen?

Geplaatst op: 25 jun 2019

Ook zo’n last van muggen? nu met het warme weer zijn de muggen ook weer actief.

Wil je op een natuurlijke manier die vervelende muggen te lijf gaan, gebruik dan eens een etherische olie als alternatief voor Deet. Ben je geen fan van een chemisch goedje op je huid, dan kan een olie op basis van citroeneucalyptus prima bescherming bieden tegen muggen.

Citronella etherische olie, lavendel of tea tree olie zijn een goede afweer tegen muggen en insecten. Van citronella zijn de insectwerende eigenschappen algemeen bekend, maar wist je dat citroeneucalyptus (eucalyptus citriodora) zelfs nog effectiever is?

Vermeng een paar druppels met een basisolie en smeer op armen en benen om muggen ver weg te houden Of verdamp een paar druppels in een diffuser of aromalamp in de slaapkamer voor het slapen gaan. Bijkomend voordeel het is fris en geeft een lichte citrusgeur en is veilig voor het hele gezin en uiteraard 100%natuurlijk.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en producten, loop dan eens bij ons binnen voor advies.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

10% KORTING*

Een paar keer per jaar verstuurt Bodyfit Volendam een nieuwsbrief. Hierin staan interessante berichten, nieuwtjes en aanbiedingen. Vind jij het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen, schrijf je dan nu in en ontvang 10% korting op een product naar keuze.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.