Mobiliteit

Ervaart u problemen bij het lopen of bent u de laatste tijd wat minder stabiel op uw benen? Een wandelstok geeft u meer zekerheid bij het lopen of wandelen. Doordat u kunt vertrouwen op uw hulpmiddel, krijgt u meer zelfvertrouwen om op pad te gaan en de dingen te doen waar u nu tegen op ziet. Biedt een wandelstok u onvoldoende steun, dan kunt u denken aan een rollator voor binnen- en buitengebruik of een looprek voor binnenshuis.

Schroom niet om een rollator te gaan gebruiken. Het geeft u weer de bewegingsvrijheid die u gewend bent. Zelfstandig boodschappen doen, op bezoek bij vrienden en familie en een fijne wandeling bij mooi weer. Dit kunt u allemaal weer zelfstandig doen, zonder hulp van anderen.

Advies op maat

Voor elke situatie is de juiste oplossing te vinden. Daarom is het belangrijk dat u zich juist laat adviseren over de mogelijkheden en dat iemand kijkt naar uw persoonlijke situatie en wensen. Bodyfit Medical adviseert u en komt met een passende oplossing voor uw mobiliteitswens. Zo bent u weer mobiel en kunt u vol vertrouwen op weg.

Rollator

Rollator

Door de steun die een rollator biedt, ontwikkelt u weer vertrouwen in het lopen en wordt uw bewegingsvrijheid vergroot. En mocht u willen rusten onderweg, dan biedt de rollator u plaats om even te gaan zitten.

Bekijk ons aanbod

Wandelstokken

Wandelstokken

Voor de extra ondersteuning tijdens het lopen of wandelen biedt een wandelstok de perfecte oplossing. Of u nu slecht ter been bent of graag lange wandelingen maakt waarbij u wat extra steun kunt gebruiken, een wandelstok geeft u iets om op te steunen als u even wilt pauzeren of wat extra houvast op onverharde wegen en paden.

Bekijk ons aanbod

Elleboogkrukken

Elleboogkrukken

Door uw krukken op de juiste manier af te stellen, voorkomt u klachten aan rug of armen als gevolg van het gebruik van elleboogkrukken.

Bekijk ons aanbod

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

10% KORTING*

Een paar keer per jaar verstuurt Bodyfit Volendam een nieuwsbrief. Hierin staan interessante berichten, nieuwtjes en aanbiedingen. Vind jij het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen, schrijf je dan nu in en ontvang 10% korting op een product naar keuze.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.