Recept Sole keltisch zeezout

Geplaatst op: 23 mei 2016

Recept Sole van Keltisch zeezout

Nodig: Grof Keltisch zeezout (Jam) potje met deksel of een fles Bron/leidingwater.
Wanneer je eenmaal het Keltisch zeezout in bezit hebt kan je er vervolgens “Sole” van maken. Hiermee geef je jouw lichaam een evenwichtig menu van talloze mineralen en spoorelementen in een vloeibare vorm die het bloed herkent en direct in zich opneemt en transporteert naar de cellen. Voor je cellen zijn dit zogeheten “elektrolyten” die de elektromagnetische communicatie tussen je cellen verbeteren (De term “elektrolyt” verwijst naar “elektrisch licht”). Je neemt een jampotje of een fles en die vul je voor 1/3 met het Keltisch zeezout, daaraan voeg je dan voor 2/3 aan zuiver water toe. Het liefst gebruik je bronwater, maar een goed kraanwater kan ook. Daarna schud je de pot of fles even heel goed en het grootste gedeelte van het zout zal dan oplossen in het water. Er zal altijd wat zout overblijven op de bodem dat niet is opgelost, dat kun je gewoon zo laten. Dan neem je 1 theelepeltje van de Sole en dat doe je in een glas water en dat drink je 1x per dag.

Let op: Twee glazen water op een dag kan ook maar alles wat je daarboven drinkt is voor eigen risico. Sole van Keltisch zeezout is een heel krachtig water.

Drink de sole het liefst op nuchtere maag om zo de spijsvertering een natuurlijke ‘boost’ te geven. Het potje met sole kun je weken goed bewaren in de koelkast.

Bron (Praktijk Nieuwe Tijd, Etten-Leur)

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

10% KORTING*

Een paar keer per jaar verstuurt Bodyfit Volendam een nieuwsbrief. Hierin staan interessante berichten, nieuwtjes en aanbiedingen. Vind jij het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen, schrijf je dan nu in en ontvang 10% korting op een product naar keuze.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.