Superfood, bittermeloen het werkt!

Kan jij wel wat extra’s gebruiken, probeer dan eens bittermeloen, deze mega gezondheidsvrucht bevat veel gezonde voedingsstoffen.

De naam van deze vrucht is merkwaardig, want bittermeloen is geen meloen. De officiële naam is sopropo (of in het Latijns: Momordica charantia) en de vrucht lijkt op een komkommer met wratten. De effecten van de SOPROPO-vrucht, ofwel bittermeloen, zijn werkelijk uniek. De SOPROPO is een uitermate gezonde vrucht, die boordevol vitaminen en mineralen zit: vitamine B1, B2 en vitamine C, magnesium, fosfor, en zink.

Ondersteun je gezondheid met een dagelijkse dosis bittermeloen,

Uit de fles. Aanvangsdosering 1x daags 100 ml. Aanlengen met water of eventueel met vruchtensap. s’Morgens op een nuchtere maag. Het liefst een half uur voor het ontbijt. Indien u medicijnen neemt, dan de bittermeloen apart innemen , minimaal 1 uur ertussen.

Als onderhoud en als gezondheidsdosering: 50 ml per dag.

De smaak is in het begin wennen. Onze bittermeloenpuree is door het verwerkingsprocessen ontdaan van de meest bittere smaak. De drank wordt te zijner tijd dus redelijk ‘fris’ van smaak. Mocht de smaak blijven tegenvallen, dan kunt u vruchtensap toevoegen of een smoothie maken. Dan wordt de bittermeloenpuree wel goed drinkbaar.

 

Waarschuwing:
Niet innemen bij zwangerschap en of borstvoeding. Kan diarree of krampen veroorzaken(gelijk de dosering halveren). Bij hoofdpijn: de dosering halveren of om de dag innemen. Raadpleeg altijd eerst uw arts.
Oorsprong: Vietnam

Inhoud 1 liter puree gewonnen uit meer dan 2 kilo Bittermeloen

In de koelkast bewaren. Of invriezen.

Houdbaarheidsdatum zie dop (14 dagen)

SCHUDDEN VOOR GEBRUIK

Ook als tinctuur bij ons verkrijgbaar.

Het beste advies voor uw gezondheid.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

10% KORTING*

Een paar keer per jaar verstuurt Bodyfit Volendam een nieuwsbrief. Hierin staan interessante berichten, nieuwtjes en aanbiedingen. Vind jij het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen, schrijf je dan nu in en ontvang 10% korting op een product naar keuze.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.